За всичко в Isabelle`s mingle-mangle

Ето ви и вас тук, в миш-маш топъл, дъхав и уютен, забъркан от фотография, копринени цветя, обич – моят начин да споделям и да създавам…
В Isabelle’s mingle-mangle фотографията разказва
Изтъкана от наблюдение и следваща естествения ритъм на всеки от нас, тук ще срещнете истории от Живота такъв, какъвто си представям, че имаме; Живот, за който си струва да се копнее. Вярвам, че искрените емоции струват повече от фалша на статичните усмивки, а отговорността да запечаташ кадър се простира далеч отвъд техническите умения. Фотографията е разказ без думи, разказ, облечен в емоция, движение, докосвания.

В Isabelle’s mingle-mangle цветята оживяват
Някои от копринените ми цветя, създадени по японската техника somebana, са изложени тук, за да бъдат открити, обикнати, разбрани. Всяко листенце има свое лице и всяко цвете се ражда в невъзможност да бъде повторено, благодарение на рисунъка и скулптирането от ръцете ми. Диадеми, бижута, булченски букети, книгоразделители, декорации – всичко, наистина всичко може да бъде облечено в цветя.

В Isabelle’s mingle-mangle има и още
Тук ще откриете лични истории в „Под моя подкрив“, които имам нужда да съхранявам, докато децата растат. Някои от тях са оформени като писма, други са тип „мило дневниче“, трети разказват за един (не)обикновен ден.
И знаете ли, често фотоисториите и копринените създания са кратък път към нови приятелства, благодарение на доверието, което ми оказвате. Няма да скрия – най-голяма радост изпитвам когато сред вашите скъпи моменти има частици мое присъствие с фотография и аксосеари. Надявам се да получите вашата дневна доза настроение тук и сега, бъдете щастливи!

Как да ме откриете? Ето така:
Изабел Басмаджиян


виж още » Защита на личните данни според GDPR
виж още » FAQs
NB: Продуктите и фотографията на Isabelle’s Mingle-mangle са авторски. Използването им за комерсиални или други цели без мое знание и разрешение е погазване на авторските ми права.