За всичко в Isabelle`s mingle-mangle

Ето ви и вас тук, в миш-маш топъл, дъхав и уютен, забъркан от фотография, копринени цветя, обич – моят начин да споделям и да създавам…
В Isabelle’s mingle-mangle фотографията разказва
Изтъкана от наблюдение и следваща естествения ритъм на всеки от нас, тук ще срещнете истории от Живота такъв, какъвто си представям, че имаме, Живот, за който си струва да се копнее. Вярвам, че искрените емоции струват повече от фалша на статичните усмивки, а отговорността да запечаташ кадър се простира далеч отвъд техническите умения. Фотографията е разказ без думи, разказ, облечен в емоция, движение, докосвания.

В Isabelle’s mingle-mangle цветята оживяват
Някои от копринените ми цветя, създадени по моя интерпретация на японската техника somebana, са изложени тук, за да бъдат открити, обикнати, разбрани. Всяко листенце има свое лице и всяко цвете се ражда в невъзможност да бъде повторено, благодарение на рисунъка и скулптирането от ръцете ми. Диадеми, бижута, булчински букети, книгоразделители, декорации – всичко, наистина всичко може да бъде облечено в цветя.

В Isabelle’s mingle-mangle има и още
Тук ще откриете лични истории в „Под моя подкрив“, които имам нужда да съхранявам, докато децата растат. Някои от тях са оформени като писма, други са тип „мило дневниче“, трети разказват за един (не)обикновен ден.
И знаете ли, често фотоисториите и копринените създания са кратък път към нови приятелства, благодарение на доверието, което ми оказвате. Няма да скрия – най-голяма радост изпитвам когато сред вашите скъпи моменти има частици мое присъствие с фотография и аксесоари. Надявам се да получите вашата дневна доза настроение тук и сега, бъдете щастливи!

Как да ме откриете? Ето така:
Изабел Басмаджиян


виж още » Защита на личните данни според GDPR
виж още » FAQs
NB: Продуктите и фотографията на Isabelle’s Mingle-mangle са авторски. Използването им за комерсиални или други цели без мое знание и разрешение е погазване на авторските ми права.