Изи в Mingle-mangle

Ето ви и вас тук, из дебрите на моите фотоистории, копринени цветя, малки моменти и обичащи се хора…

В Isabelle’s Mingle-mangle ще откриете фотография, която следва вашите стъпки, която не се натрапва, която наблюдава и разказва за светлината, отразяваща се в очите на хората. Ще срещнете истории от живота в емоции, в думи, в снимки. Тук е и мястото, в което напълно хаотично и непоследователно процъфтява и другата ми страст – създаването на текстилни цветя. Магия е от парче бяла коприна да вдишаш и издишаш с душата си всички стъпки по оформянето на едно цвете, а след това да го откъснеш от сърцето си и да го отдадеш на други, непознати и далечни, ръце и коси. А хубавото е, че често фотоисториите и копринените създания са кратък път към нови приятелства благодарение на доверието, което ми оказвате. И няма да скрия – най-голяма радост изпитвам когато сред вашите скъпи моменти има частици мое присъствие с фотография и аксесоари.

Какво още има тук? Лични историите в „Под моя покрив“, за които този блогосайт се грижи да останат незабравени, докато децата растат. Покрай тях неизбежно набъбват и страшните смешки, а денонощието пък се научи да се разтяга. В Carpe Diem си отглеждам кратки моменти с неочакван край, които правят живота такъв, какъвто е – шарен.

Надявам се да получите вашата дневна доза настроение тук и сега, бъдете щастливи!

NB: Продуктите и фотографията на Isabelle’s Mingle-mangle са авторски. Използването им за комерсиални или други цели без мое знание и разрешение е погазване на авторските ми права.