Цени

Фотосесиите се осъществяват на открито, във вашия дом или в друго подходящо помещение, което предварително сме избрали заедно. Не предлагам заснемане във фотостудио, но затова пък успешно се справям с предизвикателството да снимам сред домашния уют, както и сред също толкова уютния домашен хаос. Външните кадри се случват в някой от централните паркове и/или из Софийските улици в пресъздаване на урбан стил, а така също и извън града в следобедните часове. Не поставям ограничения за присъстващите на фотосесията деца и близки.
По време на фотосесията ще се постарая да Ви предразположа, за да се чувствате спокойни и уверени, ще Ви насърчавам в позирането, но и ще предоставя свобода да се движите, да почивате, да общуваме, така че срещата ни да бъде взаимно удоволствие. Що се отнася до децата – нека бъдат естествени, нека играят, нека се забавляват. Продължителността на фотосесиите не е фиксирана – с някои семейства се работи бързо, други имат по-различни потребности и нужда от повече време. Фотографията, която получавате, е с художествена обработка, в която акцент са не подредените вещи, а вашата специална история, вашите емоции, вашите спомени. Ако желаете да изработя текстилни цветя специално за сесията, моля да планираме заедно детайлите навреме.
Цени:
♥ Фотосесия, Стандартен пакет: 180 лв за 25 кадъра
♥ Фотосесия, Голям пакет: 230 лв за 40 кадъра
Свето Кръщение отнема приблизително час. В пакета е включена малка сесия преди службата с родителите и кръстника на бъдещото християнче. По време на благословията снимам репортажно, а след това всички гости се събират за общи снимки пред олтара и пред входа на храма. Обичайно броят кадри надхвърля 300. Ще получите всички снимки с художествена обработка онлайн.
Цена:
всички кадри – 160 лв
Абитуриенти снимам изключително по ваш избор – или според условията на посочените пакети за фотосесии, или според тези за отразяване на събития.
Продуктовата фотография се отличава с осъществяването на определени идеи от моя и ваша страна, в зависимост от типа на представяните продукти. Допълнително ще уточним подробностите около заснемането.

При договорка и при определени условия, можете да получите между 5 и 10 предварително обработени кадъра, които да споделите с Вашите роднини и приятели. Сроковете за получаване на Вашите снимки зависят от поетите ми ангажименти, като се старая да задържам спомените ви минимално.
Ако желаете допълнителен брой кадри извън вече получените, те се заплащат по 7 лв/брой.
Можете да поръчате фотокнига, календар, дигитални картички и други материали.
Подаръчните ваучери се заплащат предварително по банков път. Повече информация можете да получите ТУК.
Необработени снимки не предавам, тъй като за мен е въпрос на отговорност да ви предоставя завършен продукт – от идеята, през реализирането, до визуализирането й.
Моля, разгледайте предварително публикуваните до този момент материали в секциите „Фотосесии“ и „Събития“, за да се уверите, че работата ми подхожда на Вашия личен стил и гледна точка.