Януари – март, 2019 г.

Теми и дати на провеждане:

♠ 27-ми януари, неделя, 11 ч. – 13 ч.: Пролетни диадеми

След новогодишните празници, нетърпеливо ще очакваме пролетта! С момичетата ще направим диадеми с цветя от филц, а момчетата ще  могат да подарят на мама или баба брошка, изработена с много любов от тях. На разположение ще бъдат разнообразни материали, които да възбудят детската фантазия в тяхното приложение. Същевременно ще говорим за усета към цветове и съчетаването на нюанси.

♠ 17 февруари, неделя, 11 ч. – 14 ч.: Мартенички

Най-красивите създания са тези, изработени с нашите ръце. Да си спомним какво езическият обичай вплита във всяка мартеница, създавайки (с много обич и пожелание за здраве) мартенички за нас и нашите любими хора.

♠ 2 март, събота, 11 ч. – 14 ч.: Подарък за мама

Жената, майката – вечното начало и вдъхновение! Това мило и нежно същество, всеопрощаващо всички детските щуротии, надмогваща безсънните нощи, защитаваща Живота… С децата ще създадем скъп подарък за мама, който дори и да не остане в тайна до 8-ми март, ще топли сърцето ѝ дълги години.

Добре дошли са деца на възраст над 5 години, като по-мъничките ще имат нужда от помощта на родител. С удоволствие ще посрещна до 5 деца на събитие, след предварително заплащане по банков път. Ще ви бъде издадена фактура.

Продължителността на провеждане на събитията е ориентировъчна. Хубаво е да дойдете малко по-рано, за да се настаните, да поговорим и да започнем всички заедно навреме.

Цената на събитие е 40 лв, с всички включени материали. Всички гости ще получите и снимки за спомен, които можете да свалите в пълен размер от затворена група „Забавна работилница за деца“. В групата се допускат само родители на вече записани деца. Освен изработената от вас декорация и фотография, в цената е включена и почерпка със сезонни плодове и сладки изкушения.

Отстъпки за всички участници:
* запазете място (с предварително заплащане) за три работилници: 10%
* доведете приятел, еднократно: 10%
* запазете час за фотосесия: 10%
* поръчайте аксесоар от копринени цветя: 10%

Тук ще бъдат публикувани снимки по темите, по коите ще работим, за да имате по-добра представа какво да очаквате.

⇒ Репортажи от предишни работилници