Isabelle's Mingle-mangle

Да влезе Коледа

Реклами

Е, най-после достигнах момента, в който мога да загатна нещо повече за коледните сесии. Те отново ще разказват истински истории, в които на преден план ще бъдат вашето настроение, усещането за празник, създаването на спомени, моментите заедно сред домашния уют. Шумни игри, топли прегръдки, ескимоски целувки, нежен допир – не казвайте „зеле“! Обещавам да нямаме време за изкуствено позиране, защото ще ви насърчавам да бъдете себе си.

И ето какво…

Хиляди благодраности за приятелски подадената ръка от Руми и Ели, собственичките на „Trenolino“, където ще се случат част от коледните сесии. Уикендите до края на декември вече са ангажирани за домашни и външни сесии, за които нямам търпение. Само заради тях искам сняг, много сняг. В Trenolino заповядайте в работни дни между 14 ч. и 16 ч. на посочените дати и след предварително записване. Ако нямате възможност в тези дни, можем допълнително да обсъдим няколко часа в седмицата от 10-ти до 15-ти декември. Резервация можете да направите или онлайн, или по телефона, или в страницата във Facebook.

В Trenolino ще имате възможност да се насладите и на почивка, и на освежаващо питие. Ще можете да се запознаете и с планираните за сезона активности – детски партита, музикални и кулинарни събития. При Руми е Ели ще оставя известен брой ваучери за фотосесии и цветя от коприна, които са чудесен коледен подарък за любими приятели. Най-хубавото е, че ще имаме на разположение един час, в който да се забавляваме искрено.

Може би сте любопитни какви декори ще има. Искаше ми се да разбуля и за себе си тази мистерия. Истината е, че кампанийността на коледните сесии и снимането на конвейер е нещо, от което искам да се опазя отново. Заради това в момента подготвям отделни елементи, които няма да се натрапват и ще избягат от клишето. Декорите, ако изобщо могат да се нарекат така, ще бъдат монохромни, а не бъбриви. Важно ми е вие да разказвате, а не предметите около вас! Важно ми е вие да усетите вашата си Коледа, а моята камера да бъде тих свидетел.

Това е, Изи

Реклами

Реклами