Цени

Фотосесиите се осъществяват в ателието на ул. „Ген. Гурко“ № 74, на открито или във Вашия дом след предварително записване. За обща информация, моля запознайте се с Често задаваните въпроси тук.
В ателието сте добре дошли в интервала между 10 ч. и 15 ч. За снимките са необходими чифт чисти обувки за всички; тоалети за преобличане; семейна вещ, която ви е скъпа, ако желаете да бъде част от историята. Бих посрещнала Вашите домашни любимци при определени условия, тъй като освен фотосесии, в ателието изработвам цветята от коприна. Снимане с телефон докато работя, не е приемлиево, тъй като пречи да се движа свободно, разсейва и мен, и детето / семейството, което снимам. В ателието мога да посрещна членовете само на едно семейство. Времето за провеждане на фотосесиите е до 90 мин. Моля, не закъснявайте, тъй като се старая да работя по график. Повече информация ще получите допълнително при уговорка на ангажимент.
Домашните фотосесии са любимо предизвикателство. Да снимам сред домашния уют, както и сред също толкова уютния домашен хаос, за много семейства е предпочитан избор. Децата са на своя територия, което им позволява неограничена свобода, остават спомени от любимите Ви кътове, които носят емоционален заряд за Вас. Не е нужна специална подготовка, изрядни стени, мебели като от каталог – важни сте Вие, важен е Вашия момент. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано, водя се по общото настроение и нужди. Чудесно би било участието на домашните питомци, стига да разрешат да ни удостоят с внимание.
Външните кадри се случват извън града; в някой от централните паркове и/или из софийските улици в пресъздаване на урбан стил. Ако имате любимо място, което искате да посетим заедно за снимки, за мен ще бъде удоволствие, иначе мога да предложа достоен списък от извънградски местности. Не поставям ограничения за присъстващите на фотосесията деца и близки. Домашните любимци са добре дошли. Времето за провеждане на фотосесиите не е фиксирано, съобразявам се изцяло с Вашия ритъм. Ще бъде чудесно да вземете дрехи за преобличане, храна и напитки за всички, играчки за разнообразяване. За фотосесии извън района на гр. София се заплаща транспорт в двете посоки.
По време на всички типове фотосесии ще се постарая да Ви предразположа, за да се чувствате спокойни и уверени. Ще Ви насърчавам в позирането, но и ще предоставя свобода да се движите, да почивате, да общуваме, така че срещата ни да бъде взаимно удоволствие. Що се отнася до децата – не ги напрягайте и не ги натоварвайте предварително с бремето да бъдат послушни! Нека бъдат естествени, нека играят, нека се забавляват. Фотографията, която получавате, е с художествена обработка, в която акцент са не подредените вещи, а Вашата специална история, Вашите емоции, Вашите спомени. Ако желаете да изработя текстилни цветя специално за сесията, моля да планираме заедно детайлите навреме.

Свето Кръщение е ангажимент за един час. В пакета е включена малка сесия преди службата с родителите и кръстника на бъдещото християнче. По време на благословията снимам репортажно, а след това всички гости се събират за общи снимки пред олтара и пред входа на храма. Обичайно броят кадри надхвърля 300. Ще получите всички снимки с художествена обработка онлайн.
Абитуриенти – според предпочитанията Ви, възможно е заснемане само на фотосесия, като минималния брой кадри е 25, както и снимки за спомен с роднини и приятели по време на изпращането. Фотографията включва артистично позиране, улавяне на детайли от тоалета, пресъздаване на силната връзка в семейството, репортажно заснемане. Времетраенето е приблизитилено 90 мин. Ще получите снимките с художествена обработка онлайн.
Продуктовата фотография се отличава с осъществяването на определени идеи от моя и ваша страна, в зависимост от типа на представяните продукти. Допълнително ще уточним подробностите около заснемането. В цената се включва и авторските права за ползване на фотография, които закупувате за фиксиран период от време.

При договорка и при определени условия, можете да получите между 5 и 10 предварително обработени кадъра, които да споделите с Вашите роднини и приятели. Сроковете за получаване на Вашите снимки зависят от поетите ми ангажименти, като се старая да задържам спомените ви минимално.
Ако желаете допълнителен брой кадри извън вече получените, те се заплащат по 9 лв/брой.
Можете да поръчате фотокнига, календар, дигитални картички и други материали.
Подаръчните ваучери се заплащат предварително по банков път. Повече информация можете да получите ТУК.
Необработени снимки не предавам, тъй като за мен е въпрос на отговорност да ви предоставя завършен продукт – от идеята, през реализирането, до визуализирането й.
Моля, разгледайте предварително публикуваните до този момент материали в секциите, за да се уверите, че работата ми подхожда на Вашия личен стил и гледна точка.