Повей от есента: Гладен мечо

Една есенна събота имахме среща с няколко гладни мечета. Нашата задача бе да натъпчем косматите им търбухчета с мноооого медец и боровинки, да им постелем топло легло от обагрени листета, да им изпеем песничка и да ги приспим за дългия им зимен сън. Справихме се чудесно. По-късно разбрах, че момичетата са били много горди от помощта, която са оказали на мечетата. Скришом видях, че са ги настанили в детската им стая. Мога да си представя колко ще им е забавно заедно, само малко се тревожа дали косматковците ще спят непробудно до първа пролет. Пазете тишина, момичета!

Ето какво се случи накратко:

Междувременно моята дъщеря се сгъна на буквата „Ф“ на люлеещия се стол и така и не разбрахме как и с какво успях да предизвикам телешкия ѝ гняв. Нейното мече беше нахранено и приспано няколко дни преди работилницата, за да сме сигурни, че работата е напълно по силите на малки деца.

Винаги актуална информация за бъдещи събития можете да откриете в секция Работилница, както и в Събития в страницата във Facebook. Следва страшонската ни среща, бууууу!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: