Нова порция календари

Обещаните календари за 2018-та се превърнаха в забавна игра у дома. Току надникне някое от децата, „Мама, сега моята снимка ли ще поставиш?“, и веднага щом му покажа, пристига следващото любопитно носле. И котето дори не остана встрани. Тримата се опитаха да се спогодят помежду си в разпределението на месеците, но от толкова техни концепции стигнах до извода, че следващата година ще започна да работя върху печатни материали още през второ тримесечие. И пак може да се окаже, че е късно.

За дизайна на календарите ползвах готови дигитални елементи и хартии, които съм купувала и събирала в течение на няколко години. Това е причината да откриете из страниците надписи на английски – всички те са купувани от американски и полски дизайнерки. Но като любител на чистата българска реч, си „откраднах“ два стиха – „Пролет“ на Вапцаров и „Златна есен“ на Методи Христов. Цветовата схема създавах според усещането си за сезона, така че да пасне и на вашите снимки. Тъй като работата по дизайна си отнема сериозно време, а и държа да предложа наистина качествен продукт, прецених че за момента е добре да има два варианта за календари от 6 листа и трите варианта за еднолистовите, които вече ви показах тук, клик. Не съм се отказала от поздравителните картички за Коледа и фотокнигите, идват и те.

И така, вариант 1…

и вариант 2…

Във вашите печатни материали цветовата схема на основните елементи, текста и фоновете ще бъдат запазени, а вашите снимки – поставени на мястото на моите, които онагледяват дизайна. Двата календара нямат общи елементи, но в по една от страниците във всеки от тях оставих възможност да се поставят повече снимки.

Ето как смятам за разумно да се случат нещата:

  1. Изберете ваши любими снимки с високо качество – това е важно за печата. В идеалния случай прегледайте кадрите си от професионални фотосесии, тъй като няма да имам възможност да обработя ваши любителски снимки. Кадри, свалени от Facebook, не са подходящи. Ако имате колебания, с удоволствие ще ги обсъдим.
  2. Изпратете ми файловете на e-mail адрес: [email protected] с точно описание на вашия избор и телефон за контакт. Нека снимките бъдат повече, за да отделя настрани неподходящи, ако има такива. Ако желаете, можете да добавите и семейните ви празници, които ще отбележа като дати в различен цвят.
  3. В рамките на 24 часа ще получите отговор от мен и ще уточним детайли по поръчката и получаване. Веднага щом съм готова с персонализирането на вашите печатни материали, ще ви изпратя e-mail с изображение за проверка и потвърждение. Надявам се да преглеждате писмата си редовно. Контакт можем да поддържаме и във Facebook страницата. Държа на обратната връзка докато не финализираме вашата поръчка, тъй като грешки се случват, а Коледа трябва да носи само положителни емоции у всички.
  4. Щом готовите матерали са у мен, ще уточним доставката. За град София е възможно лично предаване при определени условия.

Личните ви данни – телефон, e-mail, както и снимките от личните ви архиви няма да бъдат ползвани за никакви други цели, освен за календарите, картичките и фотокнигите.

Няколко думи и за отстъпките, които мисля за редно да предложа:

  • за всеки следващ календар от един и същи дизайн можете да ползвате 5% отстъпка. Т.е. избирате да речем Вариант 1. от 6-листовите календари. Заплащате 35 лв еднократно, а всеки следващ брой от същия Вариант 1. получава отстъпка.
  • обща отстъпка от цената, ако пожелаете да поръчате календар, картичка и фотокнига накуп.
  • догодина ще има нов дизайн, а настоящия ще можете да ползвате на по-ниска цена.

И ако сте стигнали до финала, ще ви подшушна, че Коледните сесии започват както никога още през ноември. Възможностите са три: външни сесии през някои от уикендите; обичайните домашни сесии сред вашия си коледен уют  и различното тази година – нещо като студийни сесии, но с естествена светлина, простор, място за почивка на родителите и весели игри за децата в Trenolino. Подробностите ще оформя скоро.

Това е, дерзайте, очаквам ви! Ще бъда щастлива вашите сладки деца с моите идеи да се усмихват от календара на любимите си баби. А ако ви допада моята работа, моля споделете тази публикация с приятели.

Ваша, Изи

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: