Коледни картички

Хрумнаха ми съвсем случайно – в момента на работа по дизайна на календарите. Може пък да е добра идея когато подарите календар, пожеланията да са изписани със сладка детска ръчичка на картичка в общ стил и с размер на снимка. Така баба и дядо ще могат да я сложат в рамка и да оформят у дома специален кът с любимите внучета. Струва ми се, че която и картичка да изберете, тя все ще си пасне с атмосферата из домашния уют. Малко по-надолу ще ви покажа и как чудесно може да се съчетае с още нещо. Ах, да, и надписите този път са на български език…

Картичките са с размер 13 х 18 см. Можете да изберете модел с една снимка или модел, подходящ за вмъкване на няколко. Нарочно ги представям с шарени моменти от нашите дни, за да добиете представа как биха изглеждали вашите картички, ако не разполагате с хубави есенно-зимни снимки. Смятам, че няма правила и ограничения, щом нещо радва окото. Също така вероятно мислите, че щом у дома има професионална камера, децата ми имат една камара снимки, а бабите са презадоволени откъм материал. Нищо подобно. Заради това ми хрумна още нещо – помолих децата да нарисуват коледни картички за баба и вижте малко по-надолу какво се получи…

Във всеки модел има достатъчно място да напишете мили слова или да оставите радостта от това на детското въображение. За мен лично не е нужно пожеланието да е поетично, а да бъде лично, написано от сърце. Заради това не си позволих да търся коледни клишета, но изпитате ли нужда от помощ – с радост ще помогна да съчиним заедно нещо. Ако имате мъничко детенце, защо не оставите боядисаните му пръстчета по картичката? Обещавам като стана баба някой ден много да ме радват такива „печати“!

Ето и шестте дизайна – три хоризонтални и три вертикални:

Модел 1.

Модел 2.

Модел 3.

Модел 4.

Модел 5.

Модел 6.

Поръчката на коледни картички в никакъв случай не е обвързана със закупуване на календар. Но ако сте ги пропуснали, можете да видите еднолистовите тук, клик, а 6-листовите – тук, клик. А ако се чувствате объркани в чий блог точно се намирате – на фотографката ли беше, на онази, която прави цветя от коприна ли – не се тревожете, на правилното място сте. Просто така се получава при мен – имам влечения към различни неща и за да не страдам по тях, им се отдавам. Но ми допада да бъдат бутикови. „Ти радваш света, аз го правя уседнал“, ми каза един скъп човек наскоро, запазвам си тук думите му…

И така, ако желаете картичка, моля пишете ми на [email protected] или в страницата във Facebook. Вероятно сте обърнали внимание на указанията за календарите за размера на снимките ви – същите важат и тук. Нека бъдат в оригинален размер, не сваляйте от социалните мрежите!

А ето в какъв вид ще си получите картичките – уютно затворени в крафт кутия, декорирани с дребни елементи. С какво още бихте могли да съчетаете картичките? С принтове от ваши снимки, например, в кутията има достатъчно място за тях. Изглежда приятно, нали?

Ето и детските рисунки за спомен на баба, а лошите снимки отдайте на неумението ми да снимам продукти на слаба светлина:

В случай, че искате и вие да запазите спомен от детските рисунки, просто снимайте на бял фон творението и го добавете към останалите снимки.

Колкото до цената – мисля да предоставя възможност да имате картичките и в е-вариант, и като принт, за да не ограничаваме техния живот във времето и пространството. Заедно с кутията – 7 лв. Ако искате в кутията да добавя отпечатани ваши снимки, то няма да ви товаря с цената – колкото е в студиото, толкова.

И така, остава да споделя как ще се осъществят коледните сесии – обещавам да е следващото нещо, остава ми и дизайна за фотокнигите. Тъй като това е наистина много пипкава, поне за мен, работа, повече от един модел няма да мога да предложа тази година. За следващия сезон не само че ще предвидя повече време и ще развия тези и други идеи, но ще има и много приятни отстъпки за тазгодишните печатни материали. А личните ви данни – телефон, e-mail, както и снимките от личните ви архиви няма да бъдат ползвани за никакви други цели, освен за календарите, картичките и фотокнигите.

Благодаря от сърце на всички вас, с които заедно ще създадем подаръци за Коледа. А ако ви допада моята работа, ще бъда щастлива да споделите тази публикация с любими приятели и близки хора.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: