Коледа във вашия дом

Коледа с Isabelle’s Mingle-mangle отново ще бъде емоционална, ненатрапена, уютна и разказваща семейни истории. Подробности около фотосесиите ще опиша скоро, така че не забравяйте да се връщате в сайта. Ще бъде чудесно да разгледате някои от коледните истории от предишни години, събрани ето тук, клик.

Тази година ще предложа и печатни материали – коледни картички, календари, фотокниги и канави, които ще бъдат прекрасен домашен декор и искрен подарък към по-възрастните членове на нашите семейства. Дизайнът е изцяло мой, печата е висококачествен, буквално вечен. Тъй като огромното ми желание е на всички да спестя от традиционното напрежение на последния момент в коледната суматоха, ще се постарая всички поръчани материали да бъдат готови до 10-15 декември.

Ето как смятам за разумно да се случат нещата:

  1. Изберете ваши любими снимки с високо качество – това е важно за печата. В идеалния случай прегледайте кадрите си от професионални фотосесии, тъй като няма да имам възможност да обработя ваши любителски снимки. Кадри, свалени от Facebook, не са подходящи. Ако имате колебания, с удоволствие ще ги обсъдим.
  2. Изпратете ми файловете на e-mail адрес: [email protected] с точно описание на вашия избор и телефон за контакт. Ако желаете, можете да добавите и семейните ви празници, които ще отбележа като дати в различен цвят.
  3. В рамките на 24 часа ще получите отговор от мен и ще уточним детайли по поръчката и получаване. Веднага щом съм готова с персонализирането на вашите печатни материали, ще ви изпратя e-mail с изображение за проверка и потвърждение. Надявам се да преглеждате писмата си редовно. Контакт можем да поддържаме и във Facebook страницата. Държа на обратната връзка докато не финализираме вашата поръчка, тъй като грешки се случват, а Коледа трябва да носи само положителни емоции у всички.
  4. Щом готовите матерали са у мен, ще уточним доставката. За град София е възможно лично предаване при определени условия.

И така, ето и дизайните на еднолистовите календари, а в най-скоро време очаквайте в секция „Печатни материали“ коледните картички, многолистовите календари и фотокнигите.

Във вашите печатни материали цветовата схема на основните елементи, текста и фоновете ще бъдат запазени, а вашите снимки – поставени на мястото на моите, които онагледяват дизайна. Вариант 1 мога да предложа и в този вид за любителите на романтични залези и лавандулови ухания.

До 5 ноември очаквайте дизайна на многолистовите календари, а до 11 ноември – на останалите предложени материали. Междувременно ще ви разкажа и подробности около коледните фотосесии, които обичайно са не повече от 10-15 за сезона. А ако ви допада моята работа, ще бъда щастлива да споделите тази публикация с любими приятели и близки хора.

Ваша, Изи

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: